GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

75.Yıl Mahallesi 80. Sokak No14 Şahinbey/GAZİANTEP
Vizyon
VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “model okul” olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, cumhuriyet anayasasına ve kurumlarına bağlı, bireysel ve toplumsal sorumluluk yüklenebilen ve yerine getiren, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif ve sanatsal yönleri gelişmiş, birey olma bilincini, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini kazanmış, yaşadığı çevreye duyarlı, erdemli, dürüst, ahlaklı ve mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili
Saatler
Sabahçı Devre Başlama : 07.10 Bitiş : 12.10 Öğleci Devre Başlama : 12.20 Bitiş : 17.20
Sümerbank otobüsleri yakınından geçmektedir.
Merkez
İl ve İlçe düzeyindeki sportif faaliyetler.
Teknofest- E Twining çalışmaları
Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor