Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, nesillerin yetiştiği, bütün öğrencilerin akla ve bilme dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı, dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu, yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir “model okul” olmaktır.

Misyon: MİSYONUMUZ Türk Milli Eğitimi´nin amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, cumhuriyet anayasasına ve kurumlarına bağlı, bireysel ve toplumsal sorumluluk yüklenebilen ve yerine getiren, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif ve sanatsal yönleri gelişmiş, birey olma bilincini, toplumsal ve evrensel kültür değerlerini kazanmış, yaşadığı çevreye duyarlı, erdemli, dürüst, ahlaklı ve mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Devre Başlama : 07.10 Bitiş : 12.10 Öğleci Devre Başlama : 12.20 Bitiş : 17.20
Isınma: Doğalgaz
Sportif Etkinlikler: İl ve İlçe düzeyindeki sportif faaliyetler.
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest- E Twining çalışmaları
Proje Çalışmaları: Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor

Telefon - 0 342 338 38 86

WEB - https://nfkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - 75.Yıl Mahallesi 80. Sokak No14 Şahinbey/GAZİANTEP

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri -

Adres - 75.Yıl Mahallesi 80. Sokak No14 Şahinbey/GAZİANTEP

Ulaşım Sümerbank otobüsleri yakınından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez